Jag tar det som ett NEJ från Maria Larsson

Upplägget ”raka svar med Niklas” i Expressens valstuga är kul. Låt mig i det sammanhanget passa på att konstatera att Niklas Svensson är jättebra – men också att NINA Svensson är mycket bättre! Hursomhelst: När det var folkhälsominister Maria Larssons tur skall hon enligt Expressen ha sagt att hon inte ”är emot gårdsförsäljning av vin – så länge monopolet eller folkhälsan inte hamnar i kläm”.

 

Eftersom såväl monopolet som folkhälsan skulle ryka utgår jag från att detta betyder ett mycket tydligt – så tydligt nu något kan bli en vecka före valet – NEJ till gårdsförsäljning.

Gårdsförsäljning är en riktigt dålig idé. Den som säger ja till det vill tydligen få in det privata vinstintresset i detaljhandeln, öka drickandet i Sverige och riskera Systembolaget. Det finns bättre hästar att satsa på.

Annonser
Det här inlägget postades i Politiskt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag tar det som ett NEJ från Maria Larsson

  1. Per-Åke Andersson skriver:

    Maria Larsson är som Ulf Finkeldeal, glider undan att svara på det hon egentligen vet. Finkeldeal lurade hela Sverige att tro att vi kunde ha kvar införselkvoter m m. Maria Larsson spelar samma höga spel med monopolet nu. Var det folkhälsominister hon är? Eller näringsminister?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s