Tre vise män – tillika ambassadörer

När jag läser lite här och där i julens tidningar hittar jag en insändare från tre vise män – tillika ambassadörer för IOGT-NTO-rörelsens Vit Jul-kampanj – i form av Stefan Holm, höjdhoppare, Henry Bronett, författare, Marcus Birro, författare. De skriver bland annat:

Det spelar väl ingen roll om jag tar några glas, är det många som tycker. Men barn ser skillnad på nyktra och berusade vuxna. Många barn lär sig tidigt att det inte är tillåtet att ifrågasätta vuxnas alkoholkonsumtion. Alltså kan ditt barn mycket väl må dåligt under julen utan att du märker av det.

Är det så viktigt att dricka under julen? Vi tycker inte det och tänker fira jul utan alkohol, för barnens skull. Gör det du med, ge dina barn en vit jul.

Läs hela artikeln i diverse tidningar, t ex Värmlands Folkblad.

Annonser
Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tre vise män – tillika ambassadörer

  1. Joi skriver:

    ”Några glas” Några glas med vad? öl,vin,sprit,likör,champagne?????? Inte fan blir man berusad på några glas öl! Då är man en riktig jävla kärring! Och dricker man vin så ÄR man antingen kärring eller bög (08) så då blir man väl full bara man ser flaskan! haha. Men till nyår blir det ingen fulldricka;) Då ska jag skjuta fyrverkerier och då får man tyvärr hålla sig nykter:) hahahaha. PS! Jag gillar inte Marcus Birro och Henry bronett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s