Kurage – en ny tidskrift lanseras idag

Samhället är större än staten och kapitalet; det civila samhället spelar en unik roll. Trots detta finns det få forum för debatt om det civila samhällets utmaningar och möjligheter. Tidskriften Kurage föds i övertygelsen att det civila samhället tjänar på att låta sina idéer utmanas och utmana samhällsdebatten.

Nu lanseras det första numret av Kurage. Kurage är ett initiativ av Sektor3 – tankesmedjan för det civila samhället, och Idealistas förlag. Målet är att fördjupa samtalet i och om det civila samhället i fyra nummer per år. Det första numret av Kurage belyser frågor om skolor som bedrivs av ideella organisationer.

För att finansiera utgivning av tidskriften bortom pilotnumret är målet att ha 1500 prenumerationer till tidskriften innan årsskiftet. Det är en avgörande milstolpe för att kunna ge ut nummer två av tidskriften, som då kommer ha temat ”Civila samhället AB: Varför härmar vi näringslivet?”. Stötta arbetet genom att teckna en prenumeration till dig och din organisation. Fram till den 30 september har de ett introduktionserbjudande på prenumeration på www.tidskriftenkurage.se.

Annonser
Det här inlägget postades i Politiskt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s