Stolt över IOGT-NTO:s nya hemsida

Nu är den här, vår nya kajplats!

Webbplatsen är formgiven utifrån IOGT-NTO:s visuella identitet som lanserades under förra året och är ny rakt igenom. Såväl struktur som texter, bilder och allt annat material är nyproducerat för den nya webbplatsen.

Vi är jättenöjda, den nya webbplatsen speglar IOGT-NTO som organisation och är väl anpassad efter våra behov och förutsättningar. Extra vred till Henry Ohlsson,  vår webbansvarige grymme kommunikatör som lett arbetet med att ta fram den nya webbplatsen.

Arbetet med att ta fram den nya webbplatsen inleddes strax före årsskiftet och föregicks av ett omfattande förarbete. Det har funnits ett stort fokus på att förenkla och förbättra strukturen på webbplatsen genom att så långt som möjligt gå ifrån den tidigare trädstrukturen. Den nya webbplatsen är byggd i CMS:et WordPress, vilket innebär ett teknikskifte för IOGT-NTO som tidigare använt EPI-server.

Att så mycket är nytt kan såklart vara förvirrande för de som brukar besöka vår webbplats regelbundet, men den nya strukturen är framtagen med användaren i åtanke. Vi tror att man kommer lära sig att hitta på webbplatsen rätt så fort.

Den nya webbplatsen har en flödande design som är anpassad för att fungera på surfplattor, smartphones och vanliga datorer. Den är också plattformsneutral och tillgänglig oavsett webbläsare, operativsystem eller datortyp.

Det var hög tid att lansera en ny webbplats, speciellt när efterfrågan bland våra medlemmar och intressenter varit så pass hög. IOGT-NTO:s kommunikationschef Sofia Karlsson rapporteras också vara nöjd!

Efter sommaren inleds arbetet med att vidareutveckla webbplatsen, med såväl nya funktioner och nytt innehåll.

För mer information; se nya iogt.se eller kontakta:

Henry Ohlsson, Webbansvarig kommunikatör
henry.ohlsson@iogt.se, 08-672 60 20

Sofia Karlsson, Kommunikationschef
sofia.karlsson@iogt.se, 08-672 60 22

PS IOGT-NTO är Sveriges största nykterhetsorganisation med cirka 32 000 medlemmar i drygt 800 lokalföreningar över hela landet. Varje år bestämmer sig nästan 4000 nya för att bli medlemmar hos oss eftersom de vill njuta av alla uppsidor med den nyktra trenden. Välkommen! 

Annonser
Det här inlägget postades i Politiskt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Stolt över IOGT-NTO:s nya hemsida

  1. Ping: Nya iogt.se på plats! | I rörelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s