TÄNK OM det blir en magisk Halloween

Målar naglarna svarta, hjälper R av sy fast spindelväv på hans svarta handskar, solen går i moln, vinden börjar blåsa. Nu är det snart dags. Älskar Halloween precis som Nemi. Det är en märklig helg som vi inte riktigt vet hur den skall vara – och därför gör vi som vi vill! Vi kan fira alla helgons dag och gå till våra gravar och tända ljus för de som fattas oss. Eller vi kan skära ur pumpor utan att riktigt veta varför och klä stora och små som monster och äta svarta daggmaskar av gelatin. Mums.

Gör du bara EN Halloween-grej i år så låt det bli att ta med dig nån mellan 7 och 107 år du gillar att hänga med på bio och se Hotell Transylvanien. En hjärtevärmande monsterfilm om vad som är riktigt viktigt i livet. Den hårt arbetande varulvspappan som inte får sova på nätterna på grund av sina 15 bedårande varulvsbebisar är värd biobiljetten bara han.

Om Halloween står för dörren som en festlig ljuspunkt i höstmörkret så har den också en baksida. Trots att det är olagligt köper många föräldrar ut alkohol till sina tonåringar inför allhelgonahelgen, som blivit en av våra stora debut- och suparhelger. Och som vanligt är detta inte främst ett ungdomsproblem utan ett vuxenproblem. Spana gärna in kampanjen

Tänk Om

Var rädda om varandra.

Annonser
Det här inlägget postades i Politiskt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s