Almedalsdrinken är tillbaka!

Så var det äntligen dags för årets upplaga av Almedalsveckan, tätt inpå en fantastisk vecka med IOGT-NTO-rörelsen samlad i Borås för kongresser. En snabb titt i kalendern visar att jag än så länge har 23 inbokade aktiviteter under veckan som kommer. Allt från politikermöten till panelsamtal och mingel där jag och resten av gänget från IOGT-NTO som är på plats ska visa upp den styrka som en folkrörelse besitter när det kommer till påverkansarbete (självklart kommer en och annan glass på Glassmagasinet i Visby hamn också att slinka ner!)

Även i år kommer såklart Almedalsdrinken att finnas med och på ett mingel i vår gemensamma mötesplats Soberian var det lansering ikväll. I år är drinken ännu större än förra året, då den bland annat utsågs till Hetast i Almedalen av pr-byrån Westander. Ett mobilt drinkteam ser till att ett stort antal mingel och seminarier kan servera drinken och drygt 15 restauranger och utställen kommer att servera drinken.

Sa jag att den också har fått en ny smak? Vill du blanda den själv och få ta del av almedals-känslan hemma i vardagsrummet? Om du går in på http://www.almedalsdrinken.se så hittar du receptet där!

Annonser
Det här inlägget postades i Personligt, Politiskt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s