Party och politik som metod att förändra världen. Och fika!

Det svenska ordet fika är unikt, och på jobbet är det fascinerande att se hur alla mina kollegor från andra länder omedelbart omfamnar denna svenska sed. De kan vara skeptiska till vårt köande, vår adminstration, vädret och vår svaghet för filmer med alkoholiserade poliser utan privatliv. Men fikat – det gillar de!

Och vad vore det svenska föreningslivet utan fikat? Över kaffe med bulle har många idéer kläckts, många kontakter skapats, många problem lösts. Att fika ihop är ett bra sätt att komma nära en annan människa och börja prata om det som är verkligt viktigt. Dessutom brukar det ju bli rätt mycket fniss också.

Därför är det inte konstigt att IOGT-NTO:s värvarkampanj nu i höst är en smashing success. Under parollen FIKA FÖR ALLA gör vi aktiviteter på minst 270 ställen i landet. Våra medlemmar bjuder in till fika, och nya strömmar till i en takt som gör en förbundsordförande stolt och glad! Fortsätter det såhär kommer IOGT-NTO att få över 4000 nya medlemmar i år! Själva kampanjen rullar fram till den 15 oktober.

Fika för alla, logotyp

Vår målsättning med kampanjen Fika för alla är att vi ska synas på många orter och vid många tillfällen samt att fler ska lära känna oss, vad vi gör och kanske till och med bli medlemmar.

Här kan du fika med oss – läs mer på hemsidan!

 

Annonser
Det här inlägget postades i Politiskt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s