Ersta Sköndal högskola står värd för internationell konferens om det civila samhället 2016

Min arbetsplats, Ersta Sköndal Högskola, har fått uppdraget att arrangera nästa konferens för the International Society for Third-Sector Research (ISTR). Detta stod klart under årets konferens i Tyskland i juli.

ISTR grundades 1992 och är en internationell sammanslutning som främjar forskning och utbildning inom filantropi, det civila samhället och nonprofit-sektorn, områden inom vilka ESH länge har bedrivit forskning.

Läs mer om ISTR och följ vår hemsida, för framtida nyheter om konferensen. Kontakta gärna vår samordnare för ytterligare information.

Vi på Ersta Sköndal ser fram emot att få samarbeta med andra lärosäten, idéburna organisationer och myndigheter när det gäller ISTR i Stockholm 2016!

Om Anna Carlstedt

Ubildningsledare på Stockholms universitet. Disputerade 2005 på fransk renässanslitteratur, som jag fortfarande gärna drömmer mig tillbaka till på min fritid: Då fortsätter jag forska lite, och skriva mycket. Hittills har det blivit fem böcker på Gidlunds förlag, om poeter, profeter, power-prinsessor och julmust... Har i mitt yrkesliv haft två spår: Det akademiska som forskare, lärare och ledare. Och det idéburna, där jag haft olika förtroendeuppdrag. Varit ordförande bl a för Svenska Röda Korset, Forum för idéburna organisationer med social inriktning och för IOGT-NTO. Ledde den statliga utredningen "En nationell samordnare för att värna demokratin mot våldsbejakande extremism". Kör helst Pontiac eller Ford Mustang, gillar att träna hårt och leda mjukt. Får energi och styrka av min brokiga, färgstarka flock och av alla modiga människor som försökt och försöker göra världen litet bättre för oss andra.
Detta inlägg publicerades i Personligt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s